Atenție! Vin americanii!

În urmă cu o lună, pe 19 și 20 martie a avut loc, la New York, Târgul Internațional de Turism.

Așa cum se vede și în fotografia – ștearsă repede de pe Facebook-ul Consulatului General al României din New York după ce a atras nenumărate comentarii ironice – țara noastră s-a prezentat într-un mare fel. Adică sub orice critică.

Standul României a constat dintr-o perdea pe care au fost agățate niște fotografii luate de pe internet și scoase la imprimantă. Bineînțeles, în format A4 și landscape, că doar avem „peisage” multe aici în „Grădina Carpaților”, mai ceva ca în Grădina Maicii Domnului. S-au mai dat și niște pliante. Totul făcut „profesionist” de către niște „profesioniști” plătiți regește din bani publici.

Am avut cu ce ne mândri! Nu degeaba se citește satisfacția și mândria pe chipurile membrilor „delegației” noastre.
Mai lipseau doar pălincile în pahare de plastice (metoda tradițională), clisa pe scobitoare și „frunza” Elenei Udrea (din arestul din Bulgaria)….

Oricum, după o astfel de prestație la înălțime, trebuie să ne așteptăm că din vară, România va fi invadată de turiștii americani. Iar dacă nu de turiști, măcar de soldați. La Kogălniceanu și Deveselu. Vin americanii și la noi, în sfârșit!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: