Aplicarea „științifică” a unor reguli stupide

După studii îndelungate făcute de cercetătorii britanici s-a constatat că virusul efectiv nu poate trece de „gardurile” improvizate în mall-urile din România.

Știam încă din 2020 că avem de a face cu un virus inteligent, care umblă în restaurante și crâșme doar după ora 22:00 și de acea „autoritățile” au fost nevoite să le închidă. Acum avem și confirmarea. Sars-CoV-2 știe că în mall nu are voie să circule decât pe o parte a culoarului (cea dedicată ne-vaccinaților) și, pe cale de consecință, respectă cu strictețe regulile impuse de Arafat și Rafila.

Desigur, noua regulă de combatere a pandemiei și segregarea oamenilor pe baza statutului lor medical nu au nimic de a face cu „lăcomia” comercianților de a-și crește vânzările. Așa se combate pandemia. În mod științific. Într-un singur cuvânt: prostie absolută!

În stânga, e zona cu produse neesențiale, deci acolo ți se verifică certificatul „verde”. În dreapta, e liber de COVID și de certificate pentru că acolo se vând produse esențiale traiului de zi cu zi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: