În orașul lăudat nu e voie cu food truck

Citeam o știre despre o nouă „lecție” dată de „reformatorul” Ilie Bolojan: Consiliul Județean Bihor va pune la dispoziția producătorilor locali food truck-uri prin care să își vândă mai ușor marfa.

Două completări sunt necesare pentru a consemna realitatea și a trece peste propagandă:
1. Proiectul la care se face referire aparține fostei conduceri a Consiliului Județean, ciumații de la UDMR și PSD. Nici PNL și nici Bolojan nu au avut vreo contribuție, ei doar s-au nimerit acum în scaune când se implementează proiectul european gândit de alții.
2. Când și unde ați văzut în Oradea asemenea food truck-uri? Nicăieri! Eventual, doar la festivaluri! Că în rest, nu e voie în oraș cu așa ceva. Primăria Oradea nu îți acordă autorizație de funcționare și de folosire a spațiului public, dacă vrei să pornești o afacere cu mâncare pe roți. Și asta se întâmplă de ani de zile. Cam de pe vremea „gloriosului” primar Bolojan. Apropo de „merite” și de realitate…

Avem, așadar, o nouă „lecție” de propagandă menită a lustrui statuia conducătorului mult-iubit. Realitatea contează mult mai puțin când ai un titlu de articol atât de reușit.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: