The Big picture

Varujan Vosganian: ”Nu există pe mapamond, de la începutul campaniei de vaccinare (practic, februarie 2021) nicio corelație între procentul de vaccinați și numărul de infectări și decese zilnice, nici în înteriorul aceleiași țări, nici în comparația dintre țări!”


Oare chiar așa o fi? Să ieșim puțin din curtea noastră și să vedem ce se întâmplă în lume.

Iată câteva exemple oferite de Vosganian pentru a vedea care este „the big picture”:

  • în India cu un miliard de nevaccinați (rată de vaccinare 29,3%) sunt mai puține decese și de opt ori mai puține infectări decât în Germania, cu de aproape douăzeci de ori mai puțină populație și rată de vaccinare 70% (peste 80% din populația adultă);
  • în Indonezia cu 180 de milioane de nevaccinați (rată de vaccinare 33%) sunt de zece ori mai puține infectări și de patru ori mai puține decese decât în Austria, țară cu de 30 de ori mai puțină populație și 66% rată de vaccinare (78% din populația adultă);
  • în Paraguay și Uruguay epidemia, practic, nu mai există în condițiile în care Uruguay are rată de vaccinare 76% și Paraguay de numai 36%;
  • în Laos, cu 35% rată de vaccinare sunt mai puține decese decât în Singapore, vaccinat 100%;
  • în Venezuela cu 35% populație vaccinată sunt, la populație comparabilă, de zece ori mai puține decese decât în Belgia și Olanda, cu peste 70% populație vaccinată;
  • în România și Bulgaria, țări slab vaccinate în comparație cu restul Europei, situația se ameliorează, în timp ce în Europa de Vest, dublu vaccinată, situația se înrăutățește etc. ;
  • nu mai vorbim de Africa neagră, unde atât procentul de vaccinare, cât și infectările și decesele zilnice se apropie de zero.

În interiorul aceleiași țări, diferitele valuri de infectare au trecut nestingherite, fără să le pese de certificatele verzi, iar recordurile absolute de infectare s-au înregistrat, adesea, când populația era într-o copleșitoare majoritate vaccinată.

Faptul că autoritățile, care nu pot spune că nu cunosc aceste realități de necontestat, continuă orbește persecuțiile împotriva persoanelor nevaccinate și campania vaccinării obligatorii creează suspiciunea că scopul nu e doar combaterea pandemiei ci mai e ceva ce nu știm, și nici nu știm dacă și când vom afla, iar atunci să nu fie prea târziu. (25.11.2021)

Același Vosganian spune că ”nimeni nu-și pune întrebarea cum e posibil ca în China, începând cu martie 2020, să nu existe, practic, infectați și decedați în urma epidemiei de coronavirus. Să nu-mi spuneți că China măsluiește rezultatele. Nimeni nu poate ascunde realitățile la o asemenea scară. Dacă fumezi noaptea, la lumina felinarului, un satelit îți poate citi marca țigării. E imposibil ca China să înregistreze zeci, sute de mii de morți și nimeni să nu-i vadă. În plus, China nu e Coreea de nord (care refuză să ofere date, dar se cunoaște că în mai multe regiuni și printre membrii forțelor armate s-au instituit carantine). În China sunt ambasade, funcționari străini, spioni sub acoperire. Există o anumită opoziție politică, religioasă, culturală, chiar dacă firavă. Infectările, focarele, internările la terapie intensivă și decesele nu ar putea fi, în totalitate, ascunse. Cum a fost, de pildă, cazul focarului din Wuhan, cu imaginile filmate acolo care au circulat în întreaga lume. Cu toate astea, China nu are, practic, epidemie. Dintr-un miliard de vaccinați, toți par a fi imunizați pe bune, adică nu se mai îmbolnăvesc și nu mor. Ce fel de vaccin e acela care chiar seamănă cu un vaccin? Din jumătate de miliard de nevaccinați (adică mai mulți decât toată populația Uniunii Europene), nu se îmbolnăvește și nu moare nimeni. Cum s-au imunizat natural acești oameni? De ce versiunile mai contagioase ale virusului ocolesc China? Și mai ales, de ce tocmai China, de unde a plecat virusul, să scape, cel puțin până acum, teafără? Cei care au scăpat (sau au produs) virusul, și-au propus să fie neatenți și să-i dea drumul prin lume abia după ce au descoperit antidotul?
Întrebări pe care ar trebui să ni le punem și care ar trebui să constituie o preocupare pentru întreaga omenire. Și n-ar fi singurele întrebări în legătură cu pandemia asta ciudată. Și n-ar fi singurele răspunsuri de care avem nevoie ca să înțelegem pe ce lume suntem”. (26.11.2021)

„Nu putem avea încredere în onestitatea Organizației Mondiale a Sănătății (OMS) care se comportă, mai degrabă, ca un broker al producătorilor de vaccinuri.
În anul 2009, OMS a schimbat definiția pandemiei pentru a putea declara cu tot dinadinsul pandemie de gripă, cu toate avantajele ce decurgeau de aici pentru industria farmaceutică.

În anul 2020, OMS a schimbat definiția imunității de turmă, socotind-o exclusiv consecința vaccinării și eliminând din definiție imunitatea naturală. Această exclusivitate a vaccinării în dauna imunității naturale a fost acordată în preajma demarării campaniei de vaccinare!!!

OMS dorește cu tot dinadinsul să vaccineze locuitorii din spații geografice care nu se infectează, cum ar fi Africa Sub-sahariană (mai puțin Republica Sud-Africană). Pe acel subcontinent cu o populație de 1,1 miliarde de locuitori, într-un an și jumătate au murit cam 30 000 de oameni de COVID și 3 milioane de foame. Practic, în Africa Sub-sahariană epidemia de coronavirus nu există. Cu toate astea, în loc să încurajeze țările dezvoltate să facă investiții și să ofere hrană africanilor, OMS vrea să le ofere vaccinuri, de parcă vaccinurile ar putea să țină loc de foame.

OMS a făcut, de un an și jumătate, tot felul de declarații halucinante. Una dintre ele aparține unui fel de Raed Arafat al OMS, irlandezul Mike Ryan, director executiv al Programului Organizației Mondiale a Sănătății pentru Urgențe Sanitare. Spune Mike Ryan: Riscul de deces pentru nevaccinați este de 32 de ori mai mare decât pentru vaccinați. Nu am găsit nicăieri cifre care să probeze așa ceva. Dimpotrivă, acolo unde am găsit (în Irlanda sau în Italia, de pildă, decesele din rândul vaccinaților sunt mai numeroase decât din rândul nevaccinaților).

În România, dacă luăm de bune cifrele oficialităților, raportul este de 1:5 – 1:6. Cam puțin pentru un ser care își spune vaccin și care este impus cu forța. Ca să nu mai vorbim că nu seamănă deloc cu acel 1:32 invocat de marii specialiști ai OMS. (27.11.2021)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: