Rapelul la rapel

”Autoritățile” din Franța au anunțat că rapelul devine obligatoriu la 5 luni de la „ultima” doză anti-COVID, iar pașaportul ”verde” sanitar devine automat invalid dacă în termen de încă două luni vaccinatul nu și-a făcut așa-zisul rapel. Chiar și copiii în vârstă de 5-12 ani pot fi „imunizați” cu sau fără acordul sau știința părinților.

Așadar, la francezi, codul QR, cel care ne conferă atâtea libertăți și drepturi, chiar și protecție împotriva celor care nu au certificat ”verde”, etc., dispare în maxim 7 luni de la ultima doză a fostei „scheme complete”, care nu mai este deloc completă fără booster. Adică, degeaba au făcut francezii două doze, dacă nu o au și pe a treia!

Uniunea Europeană va cere și ea cetățenilor vaccinarea cu doza „booster” pentru a putea călători în 2022 fără teste pentru coronavirus sau obligativitatea de a intra în carantină. Propunerea oficială a Comisiei Europene este ca certificatul „verde” să fie valabil doar 9 luni după vaccinarea cu două doze.

Patru întrebări, toate trei retorice. Prima. Când va apărea booster-ul la booster? Adică booster-ul nr. 2. Și oare când va fi degeaba doza a patra dacă nu o ai pe a cincea? Pe urmă a șasea, a șaptea, s.a.m.d.

A doua. În România, când se va introduce această nouă ”practică” occidentală civilizatoare, de booster la booster, fără de care nu avem nicio șansă în față pandemiei?

A treia. Când ne vom da seama, în sfârșit, că acest așa-zis certificat „verde” este de fapt un pașaport medical (denumit altfel ca să nu supere) care limitează libera circulație, nicidecum nu o încurajează? Că așa stau lucrurile este confirmat de faptul că implementarea certificatului ”verde” a dus la creșterea categorică a ratei de vaccinare împotriva COVID-19 în majoritatea țărilor europene. Adică, oamenii nu s-au vaccinat chiar de bună voie, ci constrânși și condiționați de ”autorități” pentru a putea călători liber, pentru a se putea bucura de alte drepturi și libertăți, etc.

A patra. Când se prind și idioții utili că au fost păcăliți?

PS. Introducerea rapelului la rapel contrazice toate teoriile conspiraționiste. E limpede că ”vaccinul” nu ne omoară, că dacă ar fi letal nu ar mai fi nevoie de atâtea doze booster. De fapt, vaccinul e atât de bun și de eficient, încât trebuie refăcut (doar de cunoscători) de două ori pe an!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: