Dealul Ciuperca: cinci ani de când natura a bătut propaganda

Pe 13 Noiembrie 2021 s-au împlinit cinci ani de la „dezastrul” petrecut la Dealul Ciuperca din Oradea. O alunecare de teren a distrus în 2016 mult lăudata amenajare făcută de Primărie pe bani europeni. „Grădina publică Ciuperca” n-a rezistat nici măcar un an, după prima zăpadă, dealul a luat-o pur și simplu la vale, totul din cauza unor săpături care au „șubrezit” rezistența versantului.

Au trecut, așadar, cinci ani de când „marea realizare” a administrației PNL a luat-o la vale. Cinci ani de când, în ciuda propagandei oficiale, dezvoltarea locală și bunăstarea orădenilor au luat-o la vale. La propriu.

De cinci ani, Primăria tot caută un țap ispășitor pentru „dezastru”. Până acum, singurul vinovat a fost găsit dealul! Ceilalți „protagoniști” se judecă prin tribunale.

În cei cinci ani, Dealul Ciuperca a ajuns dintr-un loc îndrăgit de orădeni un simbol al incompetenței Primăriei Oradea și un monument închinat risipei banului public.

În tot acești ani, Primăria Oradea nu a reușit să refacă lucrarea. Promite că o va face până la sfârșitul acestei luni. După cinci ani ar fi deja și cazul!

După cinci ai e foarte important să nu uităm „episodul” Ciuperca. Pentru că nu trebuie să uităm că realitatea/natura bate propaganda…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: