Guvernanții de „dreapta” nu pot oferi soluții la problemele românilor pentru că au ajuns chiar ei să fie problema!

La nivel mondial, oamenii încep să își piardă libertatea, iar deciziile lor nu mai sunt bazate pe liberul arbitru, ci mai degrabă pe frici și constrângeri de tot felul. Guvernanții utilizează frica pentru a controla societățile și i-au divizat pe oameni după criterii aparent medicale. Cei care acceptă vaccinul sunt văzuți inteligenți, iar pentru asta primesc recompensă un certificat verde. Cei nevaccinați (unii dintre ei chiar sănătoși) sunt considerați retrograzi și needucați. Aceștia trebuie să supraviețuiască în noua ”normalitate” fără certificat…

În România, de 31 de ani, guvernanții – indiferent de culoarea lor politică – nu au fost în stare să construiască un spital public. Încă ne tratăm în clădiri construite de Ceaușescu sau chiar de înaintașii săi staliniști. Și pe urmă ne mirăm de infecțiile intraspitalicești sau că spitalele iau foc iar pacienții mor cu zile.

Actualii guvernanți de „dreapta” se „luptă” de mai bine de un an și jumătate cu noul coronavirus având la dispoziție toate pârghiile puterii, toate resursele financiare, toate încredințările directe. Tot degeaba! Pentru că, sub ”comanda” lor, situația a ajuns dezastruoasă. Pentru români! Că pentru guvernanți lucrurile au fost cât se poate de profitabile.

Iohannis, Cîțu și toți ceilalți politruci au reușit să gestioneze atât de „bine” criza încât nu mai ajung locurile din secțiile ATI, în spitale nu mai sunt medicamente esențiale, testele COVID nu sunt gratuite pentru că au ajuns o afacere, iar deciziile nu sunt luate de specialiști ci mai degrabă de impostori. S-au mulțumit cu niște spitale de carton și cici măcar nu au încercat să construiască un spital mare pentru COVID-19. Bine, că în Serbia, alții au reușit! Au mizat strict pe campania de vaccinare și nu au pregătit soluții și măsuri alternative, ceea ce s-a dovedit a fi fatidic pentru multți români. Mai ales după ce ”autoritățile” au dat-o în bară cu vaccinarea…

E clar ca vaccinurile au adus mult bine în evoluția omenirii. Condiționarea dreptului de a circula liber, de a beneficia de servicii publice și îngrădirea dreptului la muncă – atâta timp cât cei care se tem de virus și de moarte au opțiunea vaccinării – sunt însă decizii și acțiuni care nu au nimic nici cu democrația, nici cu liberalismul, nici măcar cu neo-marxismul userist. Sunt tipic dictatoriale!

Nu îi poți închide pe oameni în case pentru că nu ascultă de îndemnurile unor guvernanți lipsiți de credibilitate! Nu îi poți obliga pe oameni să facă ceva împotriva propriei lor conștiințe amenințându-i că își vor pierde locul de muncă!

Pe de o parte, actualii guvernanți sunt depășiți de criza sanitară și, după câte se vede, și de criza energetică sau cea economică. Pe de altă parte, fie din exces de zel, fie din incompetență sau ticăloșie și-au depășit limitele mandatului pentru care au fost puși de Iohannis să guverneze. Pentru că de români nu prea au fost votați, așa că singura lor legitimitate a fost ”opțiunea” prezidențială pentru o coaliție de ”dreapta”. Această coaliție de ”dreapta” nu poate însă oferi soluții eficiente la problemele oamenilor! Din contră! Foștii și actualii guvernanți de „dreapta” (USR + PNL) au ajuns să fie chiar ei problema cu care trebuie să „lupte” românii.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: