Când „autoritățile” bat oamenii pentru a le face un bine

Lupta cu pandemia și noul coronavirusul s-a transformat într-o încercare a „autorităților” de a-i constrânge pe oameni să se vaccineze. Am în ajuns în punctul în care combaterea pandemiei este o bătălie cu ne-vaccinații! Și când spun bătălie mă refer la propriu la bătaie.

Am văzut imagini stupefiante în care „autoritățile” din Italia, Franța, Slovenia, Australia dar și alte state civilizate își bat cetățenii răsculați pentru că li se îngrădesc drepturile și libertățile. În România nu au fost încă astfel de violențe, dar niciodată nu e prea târziu.

Am văzut relatări despre cum oamenii sunt bătuți de „autorități” pentru că „autoritățile” vor să le facă un bine și pentru că vor să le salveze viețile. E un fel de bătaie ruptă din rai, „autoritățile” o fac în scop terapeutic, pentru sănătatea oamenilor!

Miza nu mai este să avem cât mai mulți vindecați, ci cât mai mulți vaccinați.

Apropo: când ați văzut ultima știre în prime time despre numărul celor vindecați, despre milioanele de pacienți care au trecut cu bine peste boală?

Invariabil, știrile sunt doar despre vaccinare, numărul mare de infectări, despre morți, despre situația dramatică din spitale și despre lipsă locurilor la ATI. Fiind pandemie, știrile „pozitive” nu sunt căutate pentru că ele nu fac audiență și nici nu creează atmosferă apocaliptică. Știrile trebuie să rămână negative. Doar testele COVID-19 pot fi pozitive…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: