Povestea fantastică a lui Cîțu despre vaccinarea din România

Premierul Danemarcei, doamna Mette Frederiksen a transmis o veste bună cetățenilor săi: a reușit să cumpere din România peste 1 milion de vaccinuri Pfizer. Vestea bună pentru danezi este însă o veste proastă pentru români! Confirmă eșecul campaniei de vaccinare din țara noastră! Înseamnă că românii nu au fost convinși de actualii guvernanți de „dreapta” să se vaccineze.

Avem, iată, primul rezultat palpabil al „succesului fantastic” al premierului Cîțu: exportăm dozele de vaccin pe care nu le mai vrea nimeni în țară. De ce nu le vrea nimeni? Din cauza lipsei de credibilitate în actul guvernamental și în campania de vaccinare! Implicarea fantastică a lui Cîțu, Gheorghiță, Arafat și a celorlalți miniștri și apostoli ai vaccinării a dus la scăderea dramatică a intenției de vaccinare.

România este abia pe locul 25 la vaccinare în Europa! Un „succes” tipic românesc sărbătorit cu mici și manele în Piața Obor.

Campania de vaccinare lipsită de credibilitate, disputa pe putere internă din PNL și USR, gafele și incompetența guvernanților de „dreapta” ne-au adus în punctul de a trimite contingente de vaccin către țări care înțeleg să guverneze credibil și pentru cetățenii lor. Alte guverne se chinuie să facă rost de vaccin, la noi, peneliștii și useriștii vând vaccinuri în prostie. La propriu și la figurat.

Cât despre target-ul lui Cîțu de a vaccina milioane și milioane și despre care am aflat ulterior că a fost doar o simplă intenție, nimic concret și serios, cred că de acum înainte îi putem spune povestea “fantastică” a lui Cîțu. O poveste numai bună pentru volumul de basme al lui Petre Ispirescu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: