Cîțu, fraierii și alocațiile pentru copii

Coaliția de „dreapta” nu vrea nici în ruptul capului să dubleze alocațiile copiilor pentru că asta ar destabiliza finanțele țării. E circ pe tema asta deja de mai bine de un an. Guvernanții lui Cîțu nu vor să dubleze* alocațiile ca pesediștii, ci doar în 5 etape, adică s-o lungească până prin 2022.

În schimb, premierul promite că alocațiile se pot chiar tripla. Da, da, ați citit bine. Guvernul nu e în stare să dubleze alocațiile, dar Cîțu vrea deja să le tripleze!

De ce să ne oprim doar la dublarea alocațiilor, când pot să fie triplate”, a spus miercuri șeful Guvernului.

Alegeți voi dintre următoarele variante:
1. Premierul Florin Vasile Cîțu spune lucruri trăznite.
2. Premierul Florin Vasile Cîțu ne cam ia de proști și fraieri!
3. Premierul Florin Vasile Cîțu spune lucruri trăznite pentru că noi suntem niște proști și fraieri care acceptăm așa ceva.

În ceea ce privește situația alocației, pentru copiii din România, triplarea lui Cîțu valorează exact cât vorbele acestuia: fix ZERO.

În final să ne aducem aminte de principiul care ghidează acțiunile actualilor guvernanți de „dreapta”: ”de proști și de fraieri să nu te lași niciodată. Mereu vei avea nevoie de ei.”

* Ca să înțelegem în ce stă stabilitatea financiară a țării, când vorbim de dublarea alocațiilor, ne referim la colosalele sume de 300/lună/copil peste 2 ani și 600 lei/lună/copil sub 2 ani. În total, pentru toți copiii din România asta ar însemna o alocare bugetară de vreo 500 milioane de euro/an!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: