Unde sunt milioanele de vaccinați?

Poate v-ați întrebat unde sunt cele 5 milioane de vaccinați la 1 Iunie? E vorba despre obiectivul a fost anunțat cu elan muncitoresc de însuși președintele republicii pe data de 12 Mai 2021. Ei bine, întorcându-ne la vorbele lui Iohannis: campania de vaccinare a prins viteză! Doar că nu la urcare, ci la coborâre. Ghinion!

Dacă la început de Mai 2021, se vaccinau peste 100.000 de români/zi, am ajuns ca la început de Iunie, numărul să coboare la sub 20.000 (persoane vaccinate cu prima doză). Și asta în ciuda tuturor maratoanelor, drive through-urilor și altor invenții sinistre ale „autorităților”. O contraperformanță greu de imaginat și greu de egalat.

Pentru a spăla rușinea lui Iohannis, Cîțu și Mihăilă, guvernul a dat liber acum la vaccinarea tinerilor și a copiilor (pentru început grupa de vârstă 12 – 15 ani), o premieră la nivel european destul de controversată. Rămâne de văzut dacă aceasta va fi soluția salvatoare pentru relansarea vaccinării… Dacă nici asta nu va funcționa, cred că singura „soluție” care le va rămâne guvernanților de „dreapta” va fi să instituie vaccinarea obligatorie!

Situația campaniei de vaccinare la 02.06.2021:

Numărul total de persoane „imunizate complet” (două doze sau doza unica) este de 3.625.610, adică doar 18,8%!

Total persoane vaccinate cu cel puţin o doză: 4.356.353, adică 22,55% din populație!

Sursa: Guvernul României

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: