Vaccinul nu este gratuit!

În România vaccinul este și va rămâne gratuit și nu este nicio discuție în guvern de a schimba lucrurile„, spune premierul Florin Vasile Cîțu, ca reacție la anunțul șefului său din PNL, Ludovic Orban, care declarase (cu sau fără premeditare) că vaccinarea anti-COVID pentru persoanele care nu sunt considerate vulnerabile ar putea fi făcută contracost.

Nicăieri în lume, așadar nici în România, vaccinul nu a fost gratuit și nu va fi gratuit niciodată. Dozele de vaccin sosite în România de la Uniunea Europeană au fost ACHIZIȚIONATE de Comisia Europeană! Ghiciți din ce bani? Din banii statelor membre ale Uniunii, adică inclusiv cu bani de la contribuabilii din România. Doar nu credeți că industria de farmaceutice e vreo societate caritabilă și dă ceva gratis?!

Vaccinurile sunt plătite nu direct, dar indirect tot de către români, adică noi ăștia mai fraieri care plătim taxe și impozite.

În concluzie: vaccinul nu este gratuit iar „eseistul” Cîțu minte. Ca de obicei! La fel ca și cu planul „prezentat” în Parlament, dar care va fi făcut public abia pe 3 Iunie (pentru că încă nu e gata).

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: