Fiecare nevaccinat trebuie să se gândească la ce îi lipseşte. Mie îmi lipsește un prim-ministru adevărat!

Florin Cîţu vrea să înceapă o campanie de informare și de vaccinare bazată pe emoţie. Deci, nu pe știință și argumente medicale, ci pe emoții, pe lozinci și propagandă.

Fiecare român nevaccinat trebuie să se gândească la ce îi lipseşte”, ne avertizează Cîțu.

Așadar, m-am pus și eu pe gândit. Și știți la ce concluzie am ajuns vizavi de ce îmi lipsește cu adevărat? Nu meciurile, nu concertele, nu vacanțele, nu cluburile și nici măcar nunțile cu număr nelimitat de participanți! Cel mai mult îmi lipsește un prim-ministru onest și corect, un lider în fruntea guvernului și nu un papagal care repetă lozinci și vrea să creeze „emoție”. Îmi lipsește un guvern care să nu fie arogant și care să nu își bată joc nici de mine și nici de inteligența mea.

Ceea ce îmi lipsește atât mie, cât și României este un Guvern adevărat, căruia să îi pese de țara asta și de oamenii care locuiesc în ea. Ne lipsește un prim-ministru și un guvern care să unească energiile și să nu împartă oamenii între vaccinați și nevaccinați.

Un gând despre „Fiecare nevaccinat trebuie să se gândească la ce îi lipseşte. Mie îmi lipsește un prim-ministru adevărat!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: