„Lupta” anticorupție: o mare ticăloșie și prostie 

În guvernarea de „dreapta”, adică a celor care iubesc anti-corupția și care au câștigat procente electorale marșând tocmai pe tema Justiției, DNA nu are procurori, nu are șefi stabili, nu are bani de investiții, nu are un sediu corespunzător, nu are legi. Practic, nu are nimic din ce ar trebui să aibă pentru a funcționa normal.

Repet. Toate acestea se întâmplă în timpul PNL+USR! Situația a ajuns mai rea decât pe vremea lui Dragnea. Nu o spun eu, ci Elena Dogioiu, una dintre fruntașele în materie de anticorupție din presă. Iar dacă o spune o luptătoare haștagistă înseamnă că chiar așa stau lucrurile: ticăloșie și prostie!

Situația în care a ajuns DNA dovedește un lucru: că anticorupția nu a fost niciodată o temă veritabilă, ci ea fost mereu una politică.

DNA a fost folosită pentru a face tele-justiție pentru fraieri și pentru a crea iluzia că „unii” se luptă cu corupții. Tema anticorupției este folosită în scop de manipulare, mai ales de cei de „dreapta” împotriva PSD. Dovedit științific! Au exploatat electoral subiectul pentru a ajunge la putere și pe urmă îl vor redescoperi abia când, din cauza ticăloșiei și prostiei, vor ajunge din nou în Opoziție.

PS. Dreptacii au „uitat” de lupta anticorupție, pretextul lor fiind „lupta” anti-COVID. Apropo, așa viteji s-au „luptat” încât au săvârșit numeroase fapte de corupție precum abuzul în serviciu, falsul intelectual și uzul de fals! La cel mai înalt nivel! Mărturie stau rapoartele Curții de Conturi trimise la DNA!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: