Noua normalitate după rapel

Cine crede că după rapel, viața îi va reveni la normal se înșeală amarnic. Normalul după rapel nu va semăna deloc cu normalul de dinainte de COVID-19.

Directorul executiv al Pfizer a anunțat că va fi necesară o a treia doză de vaccin. La 8-12 luni după rapel. Având în vedere că „vaccinul” anti-covid (care nu e deloc anti pentru că nu asigură imunizare) administrat în prezent are o eficiență redusă de 6-8 luni. De aceea, vaccinații vor avea nevoie de o treia doză (un fel de rapel la rapel). Iar operațiunea se va repeta în fiecare an. Așadar, asta va însemna noua normalitate: câte un rapel în fiecare an. Vaccinarea va deveni sezonieră. Ca la vaccinul antigripal sau vaccinarea la câini, care trebuie duși periodic la veterinar.

Veștile rele nu se opresc însă la cei vaccinați. Nici pentru nevaccinați viața nu va mai fi la fel (ca înainte de instituirea vaccinării neobligatorii). Vor fi huliți, hăituiți și presați prin toate mijloacele pentru a accepta vaccinul și noua normalitate. Pentru a i le respecta drepturile și libertățile, după „bune practici” deja existente în alte domenii, unii dintre ei se pregătesc să devină transvaccinați. Adică să se identifice ca vaccinați chiar dacă nu s-au vaccinat și să ceară să fie acceptați așa cum sunt. În caz contrar îi vor acuza pe cei vaccinați de intoleranță.

Un gând despre „Noua normalitate după rapel

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: