„Performanță” de doar 17%

Au apărut datele oficiale privind numărul de vaccinați din România.

Ele vin să contrazică discursurile triumfaliste ale unor politruci precum Iohannis, Cîțu, Gheorghiță, Mihăilă care declară că România se află pe cele mai înalte culmi ale vaccinării, ceea ce ne dă dreptul să renunțăm la restricții.

Așa de „bine” a mers până acum campania de vaccinare organizată de Guvernul de „dreapta” încât doar 17% din populație a fost vaccinată cu ambele doze! Asta în ciuda tuturor „beneficiilor”, maratoanelor și altor invenții menite a stimula apetitul oamenilor pentru vaccin.

„Performanța” rămâne jenantă și dacă îi adăugăm pe cei care au primit doar o singură doză. Tot nu ajungem nici la un sfert din populația adultă. Dacă includem și copiii și adolescenții, procentele se duc spre 10%. Adică nesemnificativ.

E tot mai limpede că reducerea numărului de cazuri de infectare nu are legătură cu rata (slabă) de vaccinare. Așa cum rezultă și din documentul de mai jos, imunizarea naturală a populației, adică imunizarea de turmă și nu vaccinarea a dus la stingerea pandemiei. Din peste 50 de mii de persoane “imunizate” care s-au testat, peste 25 de mii au ieșit pozitivi. Adică jumătate, adică turmă.

La fel de limpede e și că marea relaxare anunțată de „autorități” nu are vreo bază științifică, ci a fost decisă strict după criterii politice.

Dacă ar fi fost după numărul de vaccinați, în ritmul de melc în care se mișcă lucrurile, nici până la toamnă nu scăpam de restricții și de pandemie. Ceea ce ar fi contrazis trendul mondial…

Un gând despre „„Performanță” de doar 17%

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: