Talentatul Sică Mandolină

Mare știre, mare! Doamna Viorica Dăncilă a ajuns consilier strategic la Banca Națională. Hipsterii și haștagiștii au sărit ca arși. Ca în urmă cu câțiva ani la protestele DNA și SRI din Piața Victoriei.

Întrebat ce o recomandă pe ex-premierul PSD pentru un asemenea post, talentatul domn Ludovic Orban, zis și Sică Mandolină a spus că „vocea și talentul”.

Adică fix aceleași două calități care l-au recomandat și pe el să ajungă primul ministru al României și președinte la peneliști. Sau oare Orban se crede mai „deștept”?

Din câte se cunoaște, în familia domniei sale, fratele său, Leonard era cu cartea și inteligența. Ludovic era cunoscut mai mult aptitudinile sale de artist al vieții. Dovadă că nu a avut niciodată un loc de muncă serios, doar job-uri de politruc.

E o vorbă din popor care zice că râde ciob de oală spartă. În cazul de față, fix Orban s-a găsit să comenteze despre voce și talent!? Ipocrizia și tupeul acestui liberal pur sânge… de securist nu au limite. În schimb, moralitatea sa e aproape inexistentă.

Despre doamna Veorica ce să mai spunem? Angajarea ei la BNR confirmă lozincile haștagiste: doamna trebuie să fie „proastă” rău dacă a luat-o Isărescu să lucreze cu ea. „Prostia” ei este totuși sub nivelul lui Geoană de la NATO.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: