Comisia Europeană recunoaște că vaccinarea nu asigură imunizarea populației!

Scriam săptămâna trecută că vaccinarea nu înseamnă imunizarea populației. Cel puțin nu cu actualele vaccinuri aflate în stadii experimentale pentru că cei vaccinați se pot infecta și pot transmite boala.

Chiar și Comisia Europeană prin vocea președintelui, Ursula von de Leyen a recunoscut indirect acest lucru.

Doamna von de Leyen a scris pe data de 8 mai 2021 pe Twitter-ul ei că UE – prin Comisia Europeana – a finalizat negocierea unui nou contract cu Pfizer, contract prin care „s-au securizat 1.8 miliarde de doze de vaccin pentru 2022 și 2023”. 

Hopa! Asta înseamnă că UE știe deja că anul viitor și peste 2 ani, cei peste 450 de milioane de europeni vor avea nevoie de noi vaccinuri? Dar de ce ar avea nevoie? Pentru că cele administrate în acest an nu asigură imunizarea pe viață. Așa că, vaccinul va trebui repetat, cel mai probabil, în fiecare an.

Suntem nevoiți să repetăm: actualele vaccinuri nu asigură imunitate celor înțepați. Dacă ar produce, nu ar mai fi necesară vaccinarea în 2022 și 2023. Prin urmare, „autoritățile” mint când  spun că noua normalitate începe cu vaccinarea. Nu e nicio normalitate când „imunizarea” eșuează.

La fel de falsă este și afirmația că dacă 5, 7 sau 10 milioane de români se vaccinează, scăpăm de virus. Dacă la nivel de UE se știe că nici în 2022 si 2023 nu scăpăm (de aceea au comandat dozele în avans), înseamnă că și la București se știe. Deci „autoritățile” ne mint cu bună știință! Restul sunt lozinci și propagandă. Inclusiv măsurile de „relaxare”.

PS. Anticorpii durează minim 6-8 luni. Maxim nu se știe. Fiecare după posibilități și sistemul imunitar. Medicul Virgil Musta spune că asta nu înseamnă că eşti ferit de o nouă infecţie. Deci, s-a înțeles!

Un gând despre „Comisia Europeană recunoaște că vaccinarea nu asigură imunizarea populației!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: