Problemele legale se rezolvă cu ranga?!

Mare scandal la București cu spațiile comerciale de la metrou. Greve, interese, bani. Foarte mulți bani.

Avem însă guvernanți de „dreapta” progresiști, care știu să rezolve toate problemele țărișoarei noastre. Niciun metrou și niciun sindicat nu le poate sta în cale. Mai ales când au RANGA în dotare!

Cătălin Drulă, ministrul USR al Transporturilor a declarat: ”Un cartel se destructurează cu ranga”! Iar angajatul său de la Metrorex a executat ordinul. A destructurat – cu ranga – spațiile comerciale care finanțau pușculița sindicatului, sindicat aflat pe contrasens cu actuala conducere de „dreapta” a companiei și ainisterului.

Adică cei mai europeni dintre noi, cei mai progresiști, cei mai democrați, cei mai civilizați și educați, cei mai doritori de „o țară ca afară”, apărătorii statului de drept și ai Justiției (în fața atacurilor lui Dragnea) rezolvă problemele legale cu ranga? Adică nu în sala de judecată? Așa ceva…

Și oare ce urmează acum, după ce au „rezolvat” problema?

Pe baza experiențelor anterioare cu haștagiști, vă propunem următorul scenariu (foarte probabil):

1. Metrorex organizează concurs de idei pentru amenajarea tunelurilor de la metrou și construirea de spații comerciale standardizate, care să respecte regulile de siguranță la incendiu.

2. Metrorex va face o licitație pentru execuția noilor lucrări, licitație pe care o va câștiga una dintre companiile care „trebuie”. Eventual poate fi și o firmă a statului. A statului francez, ca să ne înțelegem.

3. Compania „câștigătoare” va construi spațiile comerciale și le va închiria.

4. Banii încasați din chirii vor ajunge la compania privată. De acolo, o parte și la Metrorex. Nimic la sindicat. Nimic la adversari.

5. Niciun leu nu va mai ajunge la „cartelul” angajaților. În schimb, alte pușculițe și buzunare de partid se vor îndestula. Deci, problema a fost „rezolvată”!

Angajații METROREX stau și se întreabă: oare de ce firmele altora sunt mai bune și mai acceptabile decât firma lor?

PS 1. Văzând imaginile și aglomerația zilnică, stăm și noi și ne întrebăm: oare noua conducere progresistă a metroului a auzit de „distanțare” și de măsuri de combatere a efectelor pandemiei?

PS 2. Abia aștept să avem metrou și la Oradea. Să vedeți management!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: