Despre revoluții eșuate

Văzând protestele ”spontane” organizate de AUR împotriva măsurilor de restricție, mi-am adus aminte de un text scris în urmă cu vreo 3 ani, chiar în ziua celebrelor proteste din 10 August 2018, un text despre o altă ”revoluție” eșuată.

Hermeneutica muii și revoluția pulii” pentru că așa se intitula textul de pomină merită citit și astăzi. Să nu uităm. Și să nu repetăm greșelile trecutului.

Vă redau mai jos, textul integral.

”Salut și eu cu deferență (de la malul mării) diaspora care se grăbește astăzi să ajungă la București la „marele” miting al muiștilor*.

Și cum aș putea să fac mai bine acest lucru decât folosind limbajul și lozinca preferate ale Revoluţiei Intelighenţiei pe stil Nou. Așadar, să nu mai lungim vorba și să le urăm (din suflet) tuturor disperaților cu aere de intelectuali, precum și protestarilor (profesioniști sau part-time) să aibă parte de ceea ce le place lor cel mai mult. Adică multă muie. Cât mai multă muie. Cea mai multă muie. Până se satură!
Trăiască revoluția pulii! Trăiască toți muiștii*!

PS. Vă rog să vă abțineți cu felicitările pentru textul meu atât de profund și plin de muie sens. Alții merită felicitați, nu eu. De exemplu, cei care au coborât limbajul politic la nivelul muii. Sau cei care fac apologia sexului oral pentru a-și atinge obiectivul politic (pentru că despre asta e vorba). Sau cei care se întrec în lozinci și propagandă ieftină încercând să ajungă la Putere folosind orice mijloace. Orice mijloace în afară de alegeri și de votul democratic, desigur.

*Muist (cuvânt consacrat de TFL-iștii mai puțin frumoși și mai puțin liberi decât cred ei) = persoană, nu contează genul, care toată ziua, bună-ziua este cu muia în gură și nu se mai satură de atâta muie. Mai ales să dea la alții, în special adversarilor politici din PSD pe care i-ar vedea înecați în muie, dacă ar avea capacitatea să producă o cantitate suficient de mare pentru un astfel de vis umed. Desigur, vorbim strict de nivelul discursiv, pentru că, în realitate, abia e în stare de o labă tristă, nicidecum de câștigarea alegerilor.

LATER EDIT.
Un cititor vigilent mi-a atras atenția asupra următorului aspect deloc de neglijat, un efect secundar al Revoluției Muiei: din cauza campaniei furibunde de dat muie la guvernanți va scădea dramatic calitatea sexului oral practicat în România. Gândiți-vă numai cât de epuizați și de storși vor fi protestarii după atâtea scandări și după atâta muie cum le va afecta asta calitatea vieții. Un lanț întreg de efecte imprevizibile amenință moralul populației, dar repercursiunile se vor vedea și în economia națională. Prietenul vigilent povestește că pe litoral, deja se simte începutul crizei: fetele cazate în Mamaia sunt nevoite să presteze mai mult oral, decât în scris, ceea ce le afectează grav nivelul încasărilor, o muie fiind la jumătate de preț față de tradiționala poziție a misionarului.”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: