Bună-i berea, nu-i ca vinul

O vorba veche din popor spune că vinul după bere e plăcere, iar berea după vin e un chin!

Stăm să ne întrebăm, oare premierul Orban cum se simte azi după ce ieri le-a cam amestecat în văzul lumii pe terasele din Centrul Vechi al capitalei?

Guinness, vin alb, bere blondă, oare ce a mai băut premierul?

Ludovic Orban a făcut sâmbătă, 6 iunie, în plină stare de alertă, un maraton al teraselo/crâșmelor într-o încercare caraghioasă de PR. A vrut să arate cum susține el industria HORECA. Doar că, ne-a arătat altceva! Dacă analizăm cu atenție fotografiile oficiale (postate pe Facebook-ul Guvernului), precum și cele făcute de „trecători”, observăm că lui Orban îi cam place băutura. Adică, le cam bea.

Acest lucru nu ar fi în sine o crimă, doar că Orban e deja recidivist. Abia a trecut scandalul cu cheful ilegal organizat în sediul guvernului și, iată, omul iarăși e la băute… Oare de guvernare când mai guvernează?

În plus, Ludovic Orban nu este un om obișnuit ca noi, care se poate îmbăta în weekend pentru că așa „vrea” mușchii lui. El este totuși primul ministru și nu primul alcoolism al României! Pe cale de consecință, ar trebui să fie și să se comporte ca un model social, să dea dovadă de mai multă moderație, mai ales când bea în public. Și ar fi bine să nu le mai amestece! Că o să ajungă să-i fie rău și, a doua zi, o să-l doară căpuțul. Și nu va mai fi în stare să se concentreze la treburile guvernării, la lupta cu covidu’ și la binele românilor!

În concluzie, închinăm un singur pahar (cu apă) în sănătatea guvernanților noștri, aducându-le aminte că bună-i berea, nu-i ca vinul, nici covidul ca… (completați voi!)!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: